Kunstskole Tromsø

Kontinuerlig opptak vinter 2020

Til Kunstskolen-delen av undervisningsopplegget hører de elevene som ønsker å gå jobbe litt grundigere til verks. Disse vil følge et subsett av curriculum ved Florence Academy of Art hvorfra kursholder er alumni.

AB Kunst og Rammer tilbyr det høyeste nivå av opplæring innenfor realistisk tegning og maleri i Tromsø. Teknikkene og metodene som brukes er tradisjonelle og dateres tilbake til renessansen og 17- og 1800-tallets europeiske akademier.

Det å lære å tegne realistisk brytes ned til praktiske sted. Hvert steg bygger i vanskelighetsgrad på det forrige. Gjennom mestring på de ulike stegene vil man avansere til et stadie hvor ferdigheter er automatisert og man med frihet og selvsikkerhet kan jobbe mer intuitivt og selvstendig.

Vi starter med Bargue-tegninger (se eksempel under), og fortsetter med å tegne med kull etter gipsskulpturer. Deretter maleri etter gips. tegninger- og malerier. Tegnemetoden sight-size benyttes. Elementer knyttet til design: komposisjon, lys, atmosfære og fokusering adderes til prosjektene etter som man skrider fram.

Månedspris med 3 måneders bindingstid:
2 ganger i uka, a 3,5 timer Kr 2250,-
1 gang i uka, a 3,5 timer. Kr 1550,-

Månedspris uten bindingstid:
2 ganger i uka, Kr 3000,-
1 gang i uka, Kr 2000,-

Tider å velge mellom pr 1.11.17: Mandag  16.30-20, Torsdag 16.30-20, Lørdag 9-12.30 er mulig i perioder. Utover disse er det rom for fleksibilitet.

 

 

Sight-size kopiering av Bargue-plate på Kunstskole Tromsø. Blyant på tonet papir.

Kopiering av Bargue. Utført av Kunstskolens elever.

 

 

Academic exercises in school of drawing.

Artschool- Bargue- and cast drawers at work.

Cast Painting, black, raw umber, white.

Cast painting “The meeting is over”, limited palette, oil on linen.

belvedere-s

Copy of Bargue’s Belvedere Torso, Charcoal on Roma paper.

11 + 14 =

Pin It on Pinterest