OPPDRAG PORTRETT. Commission Portrait. Portrettmaler

Portrait in charcoal, white chalk and pastel. Commissioned work. 36-60cm

Oppdrag kull, pastell og hvitt kritt på toned papir, 36*60 cm. Fra kr 18.000,-

Oppdrag Portrett maleri eller tegning – Portrait commissions Norway. Portrettmaler i Tromsø lager ditt portrett eller et familieportrett. Dette kan dette frambringes på ulike vis.

Vi kan ta utgangspunkt i allerede eksisterende foto, gamle eller nye – men kan først si noe om mulighetene til å gjennomføre prosjektet etter å ha studeret fotografiet. Om settingen skal komponeres på nytt, er det fint å møtes slik at vi kan bli litt kjent med hverandre. I vårt studio kan det arrangeres oppsett og tas gode bilder som det er mulig å arbeide etter. Dette, gjerne i kombinasjon med noen få sesjoner med modellen(e), gir gode resultater. Alternativt kan vi komme hjem til de som måtte ønske det.

Portretter med kull, blyant eller pastell på papir koster fra kr 5000,-. Portretter og dobbeltportretter i olje prissettes etter størrelse og kompleksitet. Enkelt portrett med skuldre ca kr 10.000,-  Portrett med overkropp og hender ca kr 20.000,-, full størrelse fra 30.000,-. Ta kontakt for mer informasjon om prosedyre og prissetting.

Andre portretter, for å se malerier klikk her    – for tegninger her.

 

Mennesket forandrer seg aldri. Disse tilstandene i sinnet – om de er omskiftelige, flertydige og i endring, eller entydige og bestemte, vil til alle tider være kjent for noen.

 

Landskap

Ta gjerne kontakt hvis du har noen ideer eller ønsker. Jeg lager helst komposisjons-, valør- og fargestudier ute hvorpå arbeidet som regel ferdigstilles inne i studioet. Med min erfaring i å være ute med staffeli og tilbehør for å studere naturen, har jeg også innsikt i å kunne oversette et fotografi – om dette har visse kvaliteter – til noe som gir følelse av tilstedeværelse, rom og lys.

Pin It on Pinterest