PORTRETTOPPDRAG  PORTRAIT COMMISSION Portrett Malerier

Portrettoppdrag. Portrait commission in charcoal, white chalk and pastel. 36-60cm

Portrettoppdrag utført i kull, hvitt kritt og pastel på tonet papir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Portrettmaleri

Jeg tilbyr å utføre ditt portrett, familieportrett, en scene fra et landskap eller et bymotiv.

Jeg jobber primært etter levende modeller, men portretter kan frambringes på ulike vis.

For det tilfelle at klienten ikke har mulighet til et møte, kan vi ta utgangspunkt i fotografi. Når det gjelder barn og tegninger i blyant/kull kan også fotoreferanser brukes. I studio kan det arrangeres oppsett og tas gode bilder som det er mulig å arbeide etter.  Alternativt kan jeg komme hjem til de som måtte ønske det.

For den største delen av arbeidet, hvis det er mulig, er det en fordel å arbeide med modellen til stede. Jeg arbeider raskt, vanligvis er det nok med 3 til 10 sesjoner a 2 timer – avhengig av kompleksiteten til portrettet.

Portretter kan gjøres i olje på lin, kull, blyant eller pastell med høyeste kvalitet og kunstnermateriell. Priser settes etter medium og kompleksitet. For mer informasjon om prosedyre, ta gjerne uforpliktende kontakt via kontaktskjema her eller via epost: annabrith@gmail.com

Andre portretter/malerier se her    – for tegninger her.

 

Mennesket forandrer seg aldri. Disse tilstandene i sinnet – om de er omskiftelige, flertydige og i endring, eller entydige og bestemte, vil til alle tider være kjent for noen.

 

portrettoppdrag
Portrett maleri portrettoppdrag

Landskap

Ta gjerne kontakt hvis du har noen ideer eller ønsker.  Med min erfaring i å være ute med staffeli og tilbehør for å studere naturen, har jeg også innsikt i å kunne oversette et fotografi – til noe som gir følelse av tilstedeværelse, rom og lys.