AB Kunst og Rammer

INNRAMMING

I vårt rammeverksted i Tromsdalen – Tromsø, tar vi innramming seriøst. Et bilde uten ramme er bare et halvt bilde, og et bilde med feil ramme er mindre enn et halvt bilde. Et bilde med riktig ramme forsterker og framhever bildet. La bildene dine bli omringet av det de fortjener og som tjener deres hensikt. Vi tar imot innramming med fokus på at sluttresultatet skal være estetisk og harmonisk samt bevarende. Som kunstmalere er vi opptatt av design og harmoni og at ting “passe ilag” – for å si det på nordnorsk. ALT kan rammes inn: fra foto, tegninger, maleri, grafikk, diplom, broderi, hårlokker, fotballdrakter, til puslespill og bestemors gamle heklekrage. Gamle malerier som trenger rengjøring tar vi oss av. Det samme om de har skader, og reparasjoner er nødvendig (må vurderes). Oppspenning av malerier, foto på lerret, lerret etc på blindramme, har vi lang og solid erfaring i. Vi har stort utvalg i rammer  og bruker syrefri passepartou og syrefri bakplate – samt glass som beskytter mot UV-stråler – Artglass, noe som bevarer bildene i all uoverskuelig framtid. I tillegg har vi vanlig glass, matt glass og Museumsglass. Kunder fra distriktet kan få innramming ferdig på dagen, det gjelder selvsagt også byfolk. Det kan ved slike behov være en ide å gjøre en avtale på forhånd..

AB Kunst og Rammer tilbyr

  • 100 % fornøyd garanti. Er du ikke fornøyd – gjør vi jobben om igjen til din tilfredsstillelse
  • Artglass – Glasset for estetikeren; refleksfritt, usynlig, nøyaktig gjengivelse av kunstverket, 70% UV-beskyttelse, enkelt å gøre rent og mer motstandsdyktig mot riper. UV-beskyttelsen forhindrer bleking og bevarer fargene. For mer info: www.groglass.com
  • Vanlig glass – veldig mye brukt! Gir relativt mye reflekser. Spesielt over mørke bilder. Har ingen UV-beskyttelse – legger en svak gråtone over det som er bak.
  • Matt glass. Fri for reflekser. Brukes primært i dag til å beskytte broderier. Veldig fint til dette.
  • Blindrammer og oppspenning av malerier etc – Vi lager blindrammer etter mål – vi har også blindrammer i ferdig lengde eller kutter ønskede lengder om du ønsker å spenne opp selv.
  • Standardrammer og passepartou i stort utvalg Hjemmelagde rammer av standard formater hvor du setter inn bildene dine selv. Disse er laget av gode tre-materialer – noen har sågar artglass.
  • Salg av diverse kunstartikler – Høykvalitets linlerrett på rull, blindrammer etter ønsket lengde, staffeli, malerutstyr, oljemaling kunstnerkvalitet og pensler.
  • Salg av rammer som metervare.

Vi henter og bringer i Tromsø ved hehov, men kan ikke hjelpe hvis veldig store bilder/rammer. Ta kontakt så hjelper vi deg!

Pin It on Pinterest