AB Kunst og Rammer

INNRAMMING

I vårt rammeverksted i Tromsdalen – Tromsø, tar vi innramming seriøst. Et bilde uten ramme er bare et halvt bilde, og et bilde med feil ramme er mindre enn et halvt bilde. Et bilde med riktig ramme forsterker og framhever bildet. La bildene dine bli omringet av det de fortjener og som tjener deres hensikt. Vi tar imot innramming med fokus på at sluttresultatet skal være estetisk og harmonisk samt bevarende. Som kunstmalere er vi opptatt av design og harmoni og at ting “passe ilag” – for å si det på nordnorsk. ALT kan rammes inn: fra foto, tegninger, maleri, grafikk, diplom, broderi, hårlokker, fotballdrakter, til puslespill og bestemors gamle heklekrage. Gamle malerier som trenger rengjøring tar vi oss av. Det samme om de har skader, og reparasjoner er nødvendig (må vurderes). Oppspenning av malerier, foto på lerret, lerret etc på blindramme, har vi lang og solid erfaring i. Vi har stort utvalg i rammer  og bruker syrefri passepartou og syrefri bakplate – samt glass som beskytter mot UV-stråler – Artglass, noe som bevarer bildene i all uoverskuelig framtid. Kunder fra distriktet kan få innramming ferdig på dagen, det gjelder selvsagt også byfolk. Det kan ved slike behov være en ide å gjøre en avtale på forhånd..

AB Kunst og Rammer tilbyr

  • 100 % fornøyd garanti. Er du ikke fornøyd – gjør vi jobben om igjen til din tilfredsstillelse
  • Artglass – Glasset for estetikeren; refleksfritt, usynlig, nøyaktig gjengivelse av kunstverket, 70% UV-beskyttelse, enkelt å gøre rent og mer motstandsdyktig mot riper. UV-beskyttelsen forhindrer bleking og bevarer fargene. For mer info: www.groglass.com
  • Vanlig glass – har sluttet med dette.
  • Blindrammer og oppspenning av malerier etc – Vi lager blindrammer etter mål – vi har også blindrammer i ferdig lengde eller kutter ønskede lengder om du ønsker å spenne opp selv.
  • “Standardrammer” og passepartou  Et lite utvalg av hjemmelagde rammer av rester etter ordinær produksjon – med “standard” formater – du setter inn bildene dine selv. Om du kjøper ei standardramme på “byen” og trenger en passepartou, kan vi skjære den til deg.
  • Salg av diverse kunstartikler – Høykvalitets lin-lerrett fra Claessens, blindrammer etter ønsket lengde, staffeli, malerutstyr, oljemaling kunstnerkvalitet og pensler.

Vi henter og bringer i Tromsø ved behov, men kan ikke hjelpe hvis veldig store bilder/rammer. Ta kontakt så hjelper vi deg!